business-travel-business-woman-taxi-1600×500

Affärsresebyrån för dig som är kvalitetsmedveten

JB Travel är affärsresebyrån för dig som är kvalitetsmedveten och vet värdet av god service. Du kan förvänta dig kunskap, flexibilitet och hög grad av personligt bemötande i din kontakt med oss. Vi vet vad som krävs!

Med dig som kund i fokus

Vårt arbete utgår från våra kunders behov och policy i resandet. Det kan innebära allt ifrån att eliminera onödiga kostnader och processer till en ökad servicenivå och större valfrihet runt varje resa.

Hos oss är alla kunder viktiga

Oavsett om du reser fem eller hundra gånger per år vill vi att du ska vara igenkänd hos oss. Ju mer vi vet om vad som är viktigt för dig när du reser, ju tryggare kan du vara. Vi tar hand om all logistik runt din resa så du kan fokusera på dina göromål. Lämna dina resor till oss – Vi hittar de bästa lösningarna för dig och ditt företag!

Smidiga affärsresor

För oss är en affärsresa så mycket mer än själva resedokumentet. Därför tar vi gärna på kundens uppdrag en mer aktiv roll i linje med företagets mål med affärsresandet.

Våra kunder

Vi tar kontinuerligt in nya kunder men aldrig på bekostnad av vår servicenivå. Vi vill att du ska vara trygg i att vi sköter dina resor på bästa sätt och får vår fulla uppmärksamhet. Bland våra kunder finns såväl små som stora företag med den gemensamma nämnaren att uppskatta personlig service.

Välkommen att höra av dig!